Meteen naar de inhoud

Snelstart

  • eenvoudigte begrijpen boekhoudpakket
  • geschikt voor elk type bedrijf
  • dag en nacht up-to-date door automatisering
  • Transparante all-in-prijs, geen verborgen kosten

Snelstart was één van de eerste boekhoudpakketten, dat op de markt was dat uitsluitend online werkte. Men kon nu mijn financiën vroeg en helemaal niet moeilijk doen met alleen dat.

Hoewel online administreren in de opstart enkele eenvoudiger is, zullen leveranciers op het moment dat ze groeien meer bijstand nodig hebben, bij uitstek bij groeiende leveranciers zoals het uwe. De nieuwe Snelstart heeft de functionaliteit en functionaliteit om jouw vof te assisteren groeien. Dit zijn ook onderwerpen die ik in een later stadium zal behandelen.

Ik denk dat het tijd is om de uiteenlopende functies van Snelstart te bekijken. Ik hoop dat u zult overwegen het programma voor uw eigen bedrijf af te nemen

Allemaal vragen waar je het antwoord op gaat vinden nadat je mijn Snelstart review gelezen hebt. Genoeg reden om dus verder te lezen!

Factureren

Een eenmanszaak moet ergens opzetten en dat betekent opzetten met het gebruik van facturen. Dat is de reden waarom Snelstart begint met de Facturatie module, en het is één belangrijke, één zeer belangrijke.

De tool is ontworpen om al het werk dat nodig is voor het verzamelen en verwerken van klantenfacturen te automatiseren, zodat u facturen kunt genereren voor alle bestellingen in uw winkels terwijl de voorraad binnenkomt. Om het gewoon opzetten van aankoopfacturen in één klap voor iedereen beschikbaar te maken, bevat Snelstart daarnaast één module voor het gewoon aanmaken van bonnetjes die gangbaar geïntegreerd kan worden. daarnaast print het systeem, optioneel, één fysieke versie van het bonnetje uit en stuurt deze per e-mail naar de klant.

Snelstart - snelstart boekhoudsoftware

Factuur maken in Snelstart

Het nieuwste Snelstart software abonnement bevat verschillende verbeteringen. Het meest in het oog springend is het “betalen” met iDeal dat verbeterd is.

U kunt een factuur opzetten in iDeal en de betalingslink gelijk aan de factuur vastmaken. naarmate klanten op je bonnetjes klikken, kunnen ze linea recta betalen zonder iDeal te verlaten.

Met een budgetpakket dat één aantal contracten aanbiedt, waaronder onbeperkte data, kunt u de iDeal-betaallink opnemen in één huisstijlverklaring.

Binnen het voordeligste pakket kun je al zonder limiet aankoopfacturen versturen en ontvangen, onder andere met de betaallink van iDeal in je eigen huisstijl!

BTW Aangiftes

De meeste modules omvatten een groot aantal verwante taken. ontzettend veel diegene houden zich misschien wel bezig met facturering, het onderhouden van financiële gegevens, het aanpassen van betalingen, enzovoort.

Maar een van de meest belangrijke onderdelen van één aangifte die u echt goed wilt doen, is of u de regering nog BTW schuldig bent of niet. Elk kwartaal, moeten bedrijfseigenaren hun aangiften opnieuw indienen. Deze aangiften worden gecombineerd om na te gaan of aanbieders de regering nog belastingen verschuldigd zijn.

Nu kan een ieder online btw-aangifte doen. Met Snelstart bent u minder tijd kwijt aan uw btw-aangiften.

Dit ziet er diverse duidelijker uit nu het totaalbedrag samen met elke sectie wordt weergegeven. Dit is één zeer duidelijk en gewoon proces, dat kan worden gekopieerd. hiermee kunt u jouw aangifte van de btw voltooien!

Bankkoppelingen

Wist u dat u Snelstart gebruikelijk kunt koppelen aan jouw zakelijke account? een innovatie op boekhoudkundig gebied heeft het voor maatschappijen mogelijk bedacht om haar boekhoudsysteem te koppelen aan haar bankrekening. Snelstart heeft ook geanticipeerd op deze innovatie in de tijd.

In de nieuwste versies van de online software van Snelstart kunt u automatische incasso’s inrichten op zakelijke bankrekeningen.

Het belangrijkste interesse van een Snelstart rekening is dat het niet meer nodig is om bankafschriften te checken en aan te sluiten op de bedrijfsboekhouding. Alle openstaande saldi worden door Snelstart direct aan de kasstroom toegevoegd. Is er een overboeking geweest? Dan wordt deze automatisch gematcht.

Inzicht in resultaten

Wanneer uw zaak volwassen wordt, hebt u meer inzicht nodig om het wel en wee van uw zaak te begrijpen en uit te zoeken of er iets in uw vof gebeurt dat tijd verdient. Stijgt of daalt uw nettowinst in de loop der tijd? Wat zijn jouw actuele onkosten en waar zijn er mogelijkheden om de prijs te verlagen?

Boekhoudsoftware bedrijven investeren over het algemeen regelmatig veel in de ontwikkeling van rapporten van hoge kwaliteit. één van de plussen voor u als ondernemer is dat u simpeler allerlei rapporten voor uw bedrijf kunt presenteren. Meer specifiek, het onderneming Snelstart is één van de leiders in rapportage software.

Met uw keuze op hun software heeft u in ieder conflict één goed inzicht in de cijfers en financiën, omdat u inzicht verdient in de winst en het verlies. Echter, met de goedkope pakketten, ontvangt u geen overzicht in de financiën.

U zult zich niet kunnen verschuilen achter het systeem door de voordelige boekhoudsoftware te gebruiken.

Met boekhoudpakketten van onder andere Snelstart, kunnen aanbieders verschillende versies van opdrachten maken met uiteenlopende gegevens en deze opzij leggen tot ze de versie nodig hebben voor verwerking.

Koppelen met webshops

Iets waar nog het gehele jaar te niets programma’s voor je boekhouding echt in investeren, is het mogelijk maken van één koppeling met webshops. iedere webshop huurbaas weet hoeveel werk het kost om één webshop te onderhouden. Als daar dan ook nog één de administratieve werkdruk bij komt, zie je al gauw door het bos de bomen niet meer. Het leuke aan ondernemen gaat zo op tijd weg en dat wil je vanzelfsprekend niet.

Snelstart inkoopboeking

Als Snelstart verbinding zou kunnen maken met webshop, dan zou u jouw orders automatisch kunnen laten importeren wanneer klanten iets kopen. Het lijkt iets wat je zou moeten kunnen doen, toch?

Er zijn vele platforms beschikbaar waarmee winkels en hun software kunnen worden aangesloten op Snelstart, waaronder: Magento, Opencart, WordPress en WooCommerce. Met deze platformen kunt u jouw transacties automatiseren. Alles in een klik! Niet slecht!

Koppelen met kassasystemen

Sommige softwareprogramma’s kunnen nu de financiële informatie van één onderneming importeren in het boekhoudprogramma. Dit betekent dat de kennis niet nog schriftelijk hoeven te worden ingevoerd. bovenal worden de informatie veilig opgeslagen, zodat het maken van fouten sterk wordt verminderd.

Wat kost Snelstart?

Het is nu mogelijk om een account aan te maken op Snelstart en een account te registreren online aan te maken. Er zijn een aantal allerlei pakketten waaruit u kunt kiezen: het best passende boekhouderspakket begint bij € 9,90 per maand, en loopt op tot € 50 per maand. Er zijn verschillen tussen de diverse pakketten.

Gebruik onderstaande filters om te zien wat Snelstart kost.