Meteen naar de inhoud

Reeleezee

Niets kan een boekhoudprogramma slimmer maken dan een goede set functies. U kunt rekenen op de functionaliteiten van Reeleezee om het werk van het boekhouden te vergemakkelijken door u u functionele hulpmiddelen en functionaliteiten te bieden zonder veel ruimte op jouw harde schijf in beslag te nemen. Wij bespreken de meest belangrijke functies en wat ze voor uw onderneming betekenen.

Facturatie

U hoeft geen professionele boekhouder te zijn om aankoopfacturen te sturen. Net zoals u geen ontwerper hoeft te zijn om het maken van kassabonnetjes eenvoudig te maken. De kracht van Reeeleezee ligt in het zo doorsnee mogelijk maken van heel veel taken. Ongeacht met welke taak u te maken heeft, u kunt er natuurlijk van zijn dat u Reeeleezee kunt gebruiken

Dat is waar het maken van één factuur begint. Met Reeleezee is het echter niet erg lastig om één nieuwe factuurstijl te creëren. U kunt ernaast één stijl aangeven die bij jouw bedrijfskleuren past. Op die manier zal een factuur aanvoelen als uw bedrijf.

Op het bonnetje zelf kunt u alles vermelden waarvan u denkt dat het nodig zou kunnen zijn. U kunt aangeven om één factuur te maken die voldoet aan één specifieke sjabloon; of je kunt het als je wilt gebruiken om een contract, waarbij je alles moet invullen wat je nodig acht om de facturering goed uit te voeren. één van de grootste voordelen van Reeleezee is dat de sjablonen goed zijn voor bijna iedere ondernemer of type bedrijf.

Offerte

In het algemeen werkt de offerte-functie op dezelfde manier als een factuur-functie; dat is niet verwonderlijk want in beide secties zijn verschillende overeenkomsten te vinden.

Met de factureringsmodule kunt u jouw eigen huisstijl gebruiken om jouw offertes naar eigen overzicht vorm te geven. U kunt ook vaste sjablonen voor facturering maken, wat het makkelijker maakt als u vaker dan gemiddeld rekeningen naar nieuwe aanbieders stuurt.

Heeft u uw offerte al klaar? Sleep hem dan naar Reeleezee en zie hoe hij wordt verzonden. Als de offerte wordt aanvaard, wordt gewoon één andere factuur aangemaakt op basis van de offerte voor verwerking. Zo gemakkelijk!

Koppelingen

Met de krachtige tools die Reeleezee biedt, kunt u nagenoeg elke denkbare soort koppeling maken. U kunt bijvoorbeeld één websitelink maken voor één consument die online bankiert en die wordt doorgelinkt naar één betaalpagina waar hij of zij uw factuur afdragen kan.

Het zorgt ervoor dat transacties automatisch voor u worden uitgevoerd en samengevoegd aan uw zakelijke bankrekening, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over fouten. Hoe werkt dat?

Stel je voor dat je voor je zaak een zakelijke bankrekening hebt bij ING. Telkens als je met deze rekening één aankoop- of verkooptransactie doet, ontvang je op REELEEEEZEE (of een soortgelijke applicatie) de details van deze transactie. Nu elke maal dat er een factuur in het proces zit, jouw account deze automatisch in en hoeft u dus niet te bekijken of het bonnetje is betaald. Deze toepassing stelt u in staat te werken zonder te controleren of iets is gedaan of niet gedaan is.

U kunt niet enkel koppelingen maken naar allerhande nieuwe diensten, maar u kunt ze ernaast aan elkaar koppelen via jouw account. Door deze koppelingen hoeft u de bestellingen niet handmatig in jouw boekhouding te verwerken. Dit bespaart u tijd en energie! En als u een blik werpt op het gamma koppelingen dat in Reeleezee beschikbaar is, zult u beseffen hoe doeltreffend deze functie is.

Je hebt je belastingen nog nooit zo easy en goedkoop gedaan!

Voor ondernemers is niets irritanter dan zelf de belastingen doen. Ik kan u één beetje helpen. U kunt op uw tijd besparen door één accountant in te schakelen, hoewel het waarschijnlijk slimmer is om gewoon Reeleezee te gebruiken.

Met Reeleezee kunt u nu snel uw belastingaangifte doen. De aangifte omzetbelasting kan samenvoegen met u worden ingediend, ze kunnen u zelfs helpen bij het invullen van de formulieren. Als u één aangifte inkomstenbelasting doet, kunt u uitsluitend enkele gegevens invullen.

Door de meest geschikte kans voor boekhoudsoftware te kiezen, kunt u honderden en wellicht duizenden euro’s per 12 maanden besparen. Dit maakt het de moeite waard om een oplossing te vinden die het best aan uw behoeften voldoet. hierom is het een goed idee om een boekhoudoplossing te kiezen die niet veel onderhoud vergt en niet veel ruimte inneemt in jouw kantoor.

Reeleezee prijzen

Ik gebruik het liefste de programma’s die enkel bestaan uit functies die specifiek zijn voor de wensen die wij als bedrijf hebben. Het houdt in dat de optie alleen afhangt van de vraag of het programma goed kan omgaan met onze actuele behoeften van het beheren van onze rekeningen. Geen overtollige eigenschappen zijn nodig.

Reeleezee app

Als er iets is waar Reeleeze over kan opscheppen is het wel zijn zeer populaire app voor boekhoudsoftware. Het is het beste pakket op de markt en het heeft lovende kritieken bekomen van accountants.

Met de Reeleezee-app kunt u zowat alle soorten informatie verwerken zonder dat u een boek moet openslaan en aantekeningen moet maken. jouw resultaten kunnen worden bekeken en naar u verzonden worden in minder dan een seconde. Zo weet je Exact hoeveel BTW je volgend kwartaal aan de overheid verschuldigd bent!

In plaats van jaren lang uitgaven te verzamelen, kunt u nu jouw uitgaven rechtstreeks naar uw administratie sturen terwijl u aan het eten bent of uw auto voltankt. In minder dan een minuut kunnen uw beelden, samenvoegen met gegevens over de transactie, naar jouw boekhouding worden gestuurd.

Het verbazingwekkende is dat je, vanuit de app, met je boekhouder kunt praten. Het is een app voor dat.

Conclusie

Het Reeleezee-boekhoudpakket wordt elk kalenderjaar slimmer en beter. Onlangs is het groot met vrij veel andere functies.

Het is lastig om een uitstekende mogelijkheid te maken, maar niet diegene is het erover eens dat Reeleezee perfect aan al hun behoeften voldoet. Grote bedrijven en accountantskantoren zeggen dat na de Exact overname hun wensen niet volledig worden vervuld door het recenter overgenomen bedrijf. Zo lijkt de online belastingvoorbereidingssoftware niet beschikbaar te zijn voor grote bedrijven. inmiddels wel, check onze website maar eens of vraag een proefaccount aan.

De nieuwe functionaliteiten van Reeleezee blijken goede beoordelingen in een review op allerhande websites. Op internet kunnen gebruikers één toenemend aantal uitstekende reputatie vinden over Reeleezee. Uit deze reputatie blijkt dat de functionaliteiten worden gewaardeerd door bedrijfseigenaren en freelance gebruikers.

Het advies mag dan onderhouden met Reeleezee, het kan daar wel of niet ophouden. Neem de tijd om te onderzoeken welke criteria van Reeleezee voor u goed zijn en neem dan één beslissing.

FAQ

Wat is Reeleezee boekhoudsoftware?

Reeleezee is een cloud-gebaseerde boekhoudsoftware die beschikbaar is voor zowel kleine als grote bedrijven. De software beheert alle noodzakelijke financiële informatie op elk moment en vanaf elke locatie. U kunt er de financiën van jouw eenmanszaak mee opzetten, registreren en volgen. U kunt zelfs klanten opzetten en bonnetjes versturen, allemaal vanuit dezelfde dashboardapplicatie.

Voordelen

  1. Met één internetverbinding kun je vanaf bijna iedere locatie bij je boekhouding
  2. 365 dagen overzicht in je cijfers
  3. Updates worden gewoon doorgevoerd
  4. De boekhouding is goedkoop en makkelijkin te richten met een voorbeeld boekhouding
  5. Koppeling mogelijk met je bankrekening, kassasysteem of CRM.

Nadelen

  1. Je zit vast aan één abonnement voor het gebruik van de software
  2. De administratie wordt in de cloud bewaard op een externe server
  3. De boekhouding staat niet op je device opgeslagen

Wat zijn de maandlasten van Reeleezee?

Na de 30-dagen proefperiode kan één klant €7,50 per maand afdragen om de Reeleezee-software te laten installeren. Om meer functionaliteiten ter beschikking te hebben kiezen ondernemers nochtans wel vaak het abonnement van €30 per maand. controleer of dat ernaast iets is wat u wilt betalen, want stel dat u wilt upgraden dan is dit de kosten die u te wachten staat en wel is er dan wel één de meeste voordelige aanbieder te vinden. overstappen is niet het gehele jaar gemakkelijk. daarnaast al zeggen de boekhoudsoftwareleveranciers van wel.

Is Reeleezee makkelijk en goedkoopte leren?

Reeleezee is één uitgebreid boekhoudprogramma. Niet onoverzichtelijk, wel gebruiksvriendelijk. eigenlijk is het maken van één factuur één fluitje van één cent. (Ik heb het gevoel dat als ik het zou uitschrijven, dit een echte paragraaf zou worden…)

Om de grondbeginselen van boekhouden te leren, zijn er diverse opleidingsvideo’s beschikbaar waarin elke stap van de procedure wordt uitgelegd. rekening houdend met een voorbeeldopleiding de boekhouding bijhouden weet u hoe u zonder complicaties één administratie kunt opzetten.

Voor welke bedrijfstypes is Reeleezee geschikt?

De Reeleezee is goed voor nagenoeg alle freelance maatschappijen of kleine eenmanszaken. Het bevat tal van functies, zoals: meer dan een malen boekhoudkundige rekeningen, zonder beperkingen aantal klanten, onbeperkt aantal facturen, facturering per project en vele andere.

Alle Boekhoudpakketten van Reeleezee in een overzicht + Kosten