Meteen naar de inhoud

Myfinance

Eenvoud en gemak zijn het meest geschikte in MyFinance. Als gebruiker kun je de informatie in MyFinance zowel invoeren in het online programma als in een smartphone app.

De meeste gebruikers zullen de software echter via hun browser gebruiken, en niet via een smartphone-app. bovenal mag de app geen afbreuk doen aan het belang van de internetbrowser.

Het programma, en de meest prominente versie, genaamd Myfinance geeft u een detailoverzicht van de inbegrepen diensten, inclusief hoe u rekeningen kunt bekijken, opmaken of uploaden. Er is een handige detailoverzicht die u helpt uw aangepaste instellingen naar wens te organiseren.

Indien u besluit om uw complete facturatie online via Myfinance te laten verlopen, is het gebruik van dit programma niet moeilijk in het gebruik. Het gemak dat ontstaat als je geen verdwaalde  aankoopfacturen in je mailbox of op je bureau hebt. Doordat vrijwel elke factuur gelijk in het boekhoudprogramma opgeslagen wordt, worden daarnaast de grootboekrekeningen automatisch bijgewerkt.

Eenvoudig je btw-aangifte doen

Het einde van het kwartaal is in zicht; en dat is te merken, want u ontvangt nu al dat gevreesde e-mailbericht dat het tijd is om uw aangifte omzetbelasting in te dienen. Het gegeven dat de meesten van u deze taak vrezen is begrijpelijk, omdat u allen maar beter moet weten dat de taak zelf ernstige problemen kan opleveren, bij uitstek in deze tijd van het jaar. Als u één van degenen bent die nog niet met ons hebben gewerkt.

Ik raad MyFinance aan boven een ander boekhoudprogramma. Met MyFinance kunt u elke taak uitsluitend uitvoeren zonder dat een boekhouder of een boekhouder u daarbij helpt. Het is bruikbaar fool proof.

In het BTW-verslag moet worden nagegaan welke in het land geproduceerde artikelen voor binnenlandse BTW-doeleinden kunnen worden verkocht, en hoeveel belasting in elk situatie onder welke posten moet worden opgevoerd.

Inkomstenbelasting? Nagenoeg net zo makkelijk als anders

Voor mij is de belastingvoorbereiding duidelijker wanneer ik op voorhand weet hoeveel inkomsten ik uit elk van mijn bronnen heb verkregen. MyFinance legt op me dan hoeveel belasting ik verschuldigd ben en geeft me de een mogelijkheid te maken te aangeven hoe ik mijn inkomsten wil opgeven. MyFinance vraagt van mij puur dat ik alle fiscale documenten bewaar die de fiscus nodig zou kunnen hebben. Ik neem MyFinance over, zodat ik Exact weet hoeveel inkomsten ik verdien en hoeveel ik kan verwachten te betalen

In de praktijk zijn verscheidene ondernemers verstandiger naarmate zij hun belastingaangifte laten doen door één professional welke wellicht op de korte termijn de aangiften daarnaast moet controleren. Zo kunt u één beroep doen op meer gekwalificeerde deskundigheid. Dit gebeurt over het simpel bij een BV. Bent u ZZP of Freelancer? Dan is MyFinance uw programma!

Rapportages

Rapporten zijn één integraal onderdeel geworden van bijna alle boekhoudsoftware. Boekhoudkundige professionals genereren rapporten om naar medewerkers te sturen, zodat de boekhouder van de organisatie ze kan bekijken en verwerken. U vindt dergelijke rapporten niet moeilijk beschikbaar via een dashboard systeem in Myfinance. Deze rapporten bevatten financiële items zoals balans balansen, winst- en verliesrekeningen, en zelfs de BTW-component is ingesteld op overdragen (of ontvangen). Door op dit voorbeeld te muisklikken ontvangt de kijker toegang tot het rapport met alle financiële gegevens. U zult vroeg weten of er iets niet zal worden overgedragen (of ontvangen).

Handige Myfinance app

Hier ziet u hoe van belang het is om specifieke boekhoudprogramma’s en nieuwe hulpmiddelen te gebruiken om elektronische kassabonnetjes te maken. Nadat u uw oude papieren uitgaven met de MyFinance-app hebt omgezet in digitale facturen, klikt u algemeen op het vakje goedkeuren om de computer de informatie in het digitale ontvangstbewijs te laten opslaan.

“Veel” criteria passen goed bij de gebruikers, zoals aankoopfacturen bekijken, bewerken, opslaan en betalen. Het gebruik van de applicatie is ideaal. Men kan MyFinance als je wilt gebruiken om een aanmaning te sturen. Dat is heel logisch!

Boekhoudkoppelingen

Myfinance heeft een breed scala aan boekhoudkundige koppelingen die u kunt koppelen aan uw bedrijfsinformatie. Eén geliefde koppeling is die waar u snel en gemakkelijk uw belastingaangifte kunt indienen. Met deze koppeling voert u automatisch alle uitgaande transacties in Myfinance in en klikt u op “indienen” om automatisch de btw-aangifteformulieren te ontvangen. Alle inkomende transacties kunnen worden worden ingevuld ter goedkeuring alvorens ze worden ingediend.

Een belangrijke boekhoudkundige koppeling die ik tegenkwam in een myfinance review is de link naar alle grote banken. Uit die beoordelingen blijkt dat alle grote banken – waaronder ING, ABN Amro, Rabobank, Bunq, Triodos en nieuwe Nederlandse banken – gebundeld kunnen worden aan MyFinance. Door deze koppeling wordt uw bedrijfsadministratie gewoon bijgehouden. Alles bij elkaar betekent dat het beginnen van uw boekhouding.

Het betalen van facturen neemt veel tijd in beslag omdat u elke rekening moet openen en moet nagaan of ze overeenstemt met onbetaalde rekeningen. simpeler kan het niet, want met Myfinance bankkunt u ze automatisch betalen. U hoeft niet langer handmatig te zoeken welke afschriften al vergoed zijn. Dit kan uren van uw kostbare werktijd in beslag nemen die u aan nieuwe interessante aspecten had kunnen besteden.

Voordelen van Myfinance

Zo te zien is het vaak zo dat wat besproken wordt, niet meer gezegd hoeft te worden. MyFinance heeft de functies van het platform sterk uitgebreid – maar dat is niet per se één voordeel. Bovendien, als functionaliteit niet bruikbaar is, heb je de zaak dat niemand het überhaupt gebruikt.

Myfinance heeft duidelijk enkele tijd in dit programma gestoken, omdat het een ogenschijnlijk simpel boekhoudprogramma heeft ontworpen. Je zou kunnen zeggen dat het ernaast gebruiksvriendelijk is. Vergelijk de hoeveelheid ingewikkelde eigenschappen in het Exact Online programma voor je boekhouding maar eens met de gebruiksvriendelijkheid van MyFinance.

Een 2de interesse is het gemak voor elke ondernemer wiens boekhoudkundige vaardigheden klein genoeg zijn om dit zelf uit te voeren. Door het uit te besteden aan een accountant of accountant, kunnen ze assistentie aankopen zonder prijs want je kunt zonder kosten een accountant toegang geven tot je account. Ze besparen verschillende tijd en geld omdat ze zich concentreren zelf op wat zij weten. Ze kunnen zich concentreren op hun eigen bedrijf, zoals productontwerp, verkoop, marketing, verkoop, enz. Geen (boekhoud)stress voor hen.

Ten slotte is de service van Myfinance goed op zowel de aanspreekpunt als de gebruikershandleidingen die op onze website te vinden zijn. Als je net het gebruik van Myfinance begint, kom je evenals ik voor mijn review heb gedaan sowieso op de handleidingen uit. Deze handleidingen zijn voorzien van extra toelichtingen van de functies, boekhoudtermen en veelgestelde vragen.

Als u nog steeds niet zeker bent, kunt u 365 dagen contact opnemen met Myfinance’s helpdesk. Hun medewerkers zijn opgeleid om u te assisteren met alle aspecten van dit boekhoudprogramma. Zij zijn ook beschikbaar om eventuele verdere vragen die u zou kunnen hebben.

Nadelen van Myfinance

Er zijn echter maar één paar nadelen aan MyFinance. Hoewel het is ontworpen voor kleine bedrijven, wordt het relatief erg duur voor grotere operaties. Maar de belangrijkste eigenschap van MyFinance is dat er geen grens is aan de grootte van een vof waarmee het kan worden gebruikt. Bij nieuwe programma’s zijn er beperkingen aan het aantal formulieren en debiteuren dat men tegelijk kan verwerken.

Myfinance maandprijs en prijzen

Ook al hebben we de voordeligste boekhoudsoftware, voor het voor het starten van een eenmanszaak of één andere activiteit, is het meest belangrijke het beheersen van de meest elementaire en ordinaire boekhoudkundige functie: de boekhouding. Er zijn allerlei boekhoudkundige software pakketten die komen met lage kosten/ Echter, als u meer functionaliteiten wilt toevoegen aan jouw account, zal dat u elke maand iets meer kosten.

Myfinance - myfinance boekhoudsoftware
Myfinance Dashboard.

Ieder pakket van Myfinance is voor een periode van dertig dagen zonder extra kosten te gebruiken. tijdens deze duur ontdek je of dit programma voor je boekhouding aansluit op uw administratieve vereisten. De Myfinance ervaringen zijn tot op heden vrijwel allen positief. Wat is uw ervaring met het boekhoudsoftware van Myfinance?

Meest gestelde vragen over MyFinance

Wat is MyFinance boekhoudsoftware?

MyFinance is één online boekhoudsysteem dat is ontworpen om het bedrijfsbeheer te verbeteren. Omdat de informatie worden opgeslagen, hebben gebruikers overal met één internetverbinding toegang tot de boekhouding. Via het MyFinance-dashboard kunnen gebruikers daarnaast offertes en aankoopfacturen opstellen.

Voordelen

  1. Met één internetverbinding kun je vanaf vrijwel elke locatie bij je boekhouding
  2. altijd inzage in je cijfers
  3. Updates worden gewoon doorgevoerd
  4. De boekhouding is easy en goedkoopin te richten met één voorbeeld boekhouding
  5. Koppeling mogelijk met je bankrekening, kassasysteem of CRM.

Nadelen

  1. Je zit vast aan één keuze voor het gebruik van de software
  2. De administratie wordt in de cloud bewaard op één externe server
  3. De administratie staat niet op je desktop computer opgeslagen

Is MyFinance goedkoop en makkelijkte leren?

MyFinance is een zeer doorsnee instrument voor de boekhouding, en het opstellen van een factuur is eenvoudig.

Een selectie van trainingsvideo’s zal overzicht geven in zowel de de invoer van adminstrator-software en goedkooste praktijken. een voorbeeld van hoe een een bedrijfsdossier kan ernaast nuttig zijn.

Voor welke bedrijfstypes is MyFinance geschikt?

MyFinance is een premium abonnement voor eigen financiën. Het is gemaakt voor kleine ondernemers en zelfstandigen. Het abonnement kan ernaast worden gebruikt door kleine bedrijven, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met werknemers, en kleine vennootschappen onder firma. De premium functies zijn voor één professionele boekhouder.

Hoeveel kost Myfinance?

Tijdens één proefperiode kunt u MyFinance binnen 30 dagen gratis uitproberen. gedurende die tijd kunt u alle functies van MyFinance gebruiken. ook kost MyFinance na één proefperiode € 9 per maand. ontzettend veel ondernemers aangeven voor het MyFinance pakket van € 20 per maand, waarmee alle interessante eigenschappen beschikbaar zijn.