Meteen naar de inhoud

Informer

Informer maakt boekhoudsoftware sinds 1993, maar Informer heeft één functie gelanceerd die klanten toelaat om online criteria in te boeken, waardoor de administratie bijhouden gemakkelijker, sneller, goedkoper en handiger wordt.

Informer wekt vertrouwen en straalt transparantie uit, Informer probeert op deze manier het vertrouwen van zijn klanten te winnen. Informer vindt het belangrijker om ondernemers te helpen met sommige vraagstukken over de boekhouding, dan het maken van winst.

Informer biedt online boekhouddiensten voor als je wilt freelancers, starters, kleine bedrijven, verenigingen, stichtingen, bedrijven en boekhouding.

Eigen abonnement samenstellen

Met de online boekhoudfunctie van Informer kunt u alles doen. Dat omvat het maken van offertes, facturen, het beheren van vorderingen, het uitvoeren van een kasstroomcontroles, het maken van bankkoppelingen, gebruik te maken van één scan en herken functie voor kassabonnen en facturen.

Informer maakt het gemakkelijk voor ondernemers om hun eigen pakketten samen te stellen met hun eigen voorkeuren. Mocht u dus niet iets niet gebruiken, dan is opwaarderen dag en nacht mogelijk waardoor u niet hoeft over te stappen.

Maar wat als jouw eenmanszaak zo op tijd groeit dat u moet groeien om aan de toenemende vraag te voldoen? Nou, bij Informer hebben zij duizenden ondernemers geholpen meer te bereiken door het verzorgen van al jouw informatiesystemen behoeften. Informer maakt het mogelijk voor u om uit te breiden, door u dubbel functies te geven die

Scan & Herken

Met de Scan & Herken functie van Informer kunt u gebruikmaken via een app op jouw smartphone. deze app is beschikbaar op onze website van Informer.

U kunt met deze app een afbeelding maken van een bonnetje of factuur, deze afbeelding wordt dan verwerkt en gewoon ingeboekt in jouw administratie. De softare kan dus automatisch deze dingen herkennen: bedrag, BTW, klant gegevens, crediteurgegevens, etc.

Als u één onafhankelijke accountant gebruikt, dan slaan zij gewoon alle boekhouding en bonnetjes voor u op. omdat het enkele gemakkelijker is om om documenten kwijt te raken dan om ze terug te vinden, is het niet meer nodig om documenten in jouw kantoor op te slaan.

Elektronische bankafschriften

Door Informer Online te gebruiken, kunt u op tijd uw elektronische bankafschriften naar uw boekhoudcomputer sturen. Dit komt omdat bijna alle Nederlandse banken ook met dit ‘online’ systeem werken. De functie die Informer hiervoor gebruikt wordt, heet de ‘Informer bankTimeLine’.

Wat wel kan worden bevestigd is dat het helemaal niet moeilijk is om er ermee te werken. Bij het accepteren van één online betalingsmiddelen zoals iDeal, PayPal, of creditcards, zijn er als je wilt geen minimum of maximum kosten.

Dit garandeert dat uw klanten meer aanwezige gelegenheden hebben om te betalen, wat betekent dat dit het proces van betaald worden zal versnellen en het op de meest positieve manier zal laten gebeuren. daarnaast kunt u belastingaangiften doen en een factuur daarvan onmiddellijk via iDeal uitvoeren.

Je kunt je financiën ook beginnen met behulp van één app op je mobiele telefoon. Door dat te doen, krijg je echte inzichten in boekhouding.

Alle plussen van Informer op één rijtje:

  • De snelheid, simpliciteit en duidelijkheid van het boekhoudprogramma.
  • Informer is in het bezit van het keurmerk ‘Zeker-Online’.
  • goede helpdesk
  • Scan & Herken functie beschikbaar (handige app)
  • zonder extra kosten uitproberen van pakketten

Welke pakketten heeft Informer?

Informer geeft u de te kiezen om te kiezen tussen 3 basispakketten, U kunt deze drie pakketten één maand gratis uitproberen. Laten we het eerste pakket behandelen.

Informer staat bekend als één van de goedkope boekhoudpakketten. Zelf spreekt Informer uit op hun website de goedkoopste kwaliteitspakketten aan te bieden voor MKB’ers, ZZP’ers en accountants.

informer online boekhouden dashboard

Gratis pakket ZZP boekhouden

Zoals u al aan de titel kunt zien, is dit abonnement beschikbaar om gratis te gebruiken. Er zijn beperkingen aan hoe u dit abonnement kunt gebruiken, d.w.z. 3 inkoop- en drie verkoopfacturen per maand ten hoogste te maken/boeken.

De een keus te maken biedt de te kiezen om 3 offertes te laten opstellen en staat 10 banktransacties per maand toe. één abonnement voor kleine beginnende ondernemers die voor zichzelf werken, de ZZP-er dus.

ZZP boekhouden

Vervolgens heb je het 2de pakket: ZZP boekhouden. Het kost maar tien euro per maand, maar je kunt het programma limietloos gebruiken. Je kunt zoveel inkopen en verkopen doen als je wilt, en er is een grens aan het aantal bankafschriften die je kunt lezen: 30.

ZZP administreren Plus

Nu op naar de laatste bundel: ZZP administratie Plus. Dit boekhoudpakket kost vijftien euro per maand. Het is lekker voor ondernemers, freelancers die niet houden van beperkingen en zorgeloos willen administreren met één goed programma.

Vergelijk Informer Online Pakketten en Prijzen