Meteen naar de inhoud

Van automatische herkenning en verwerking van je kassabonnetjes tot een automatische koppeling met je bank. verschillende boekhoudkundige taken zijn goed geautomatiseerd. Zo houd je meer tijd over om te ondernemen zonder dat je controle verliest.

 • Integreer onder andere uw projectbeheer, facturatie, boekhouding & CRM in een pakket.
 • Automatiseer tijdrovend administratiewerk.
 • Neem alle bedrijfsgegevens overal en het hele jaar met u mee.
 • Werk goedkoop en makkelijkonline samen met uw accountant.

Veel van uw boekhoudkundige taken worden nu automatisch herkend en verwerkt. U hoeft niet langer jouw tijd te verspillen aan het met de hand invoeren van al uw gegevens.

 • Combineer al jouw projectbeheer, facturatie, administratie en CRM in een programma.
 • Automatiseer tijdrovend administratiewerk.
 • Om jouw privacy te beschermen, moet u al uw bedrijfsgegevens in de cloud opslaan.
 • Handig samenwerken met een accountant (optie)

Online samenwerken is de kracht van Exact Online. Om te bedenken hoe u administratieve taken wilt delen met uw accountant, kijkt u naar het Accountants Center van Exact. Het bevat meer dan 5.600 accounts die al met Exact Online werken.

In essentie is Exact Online één krachtig boekhoudpakket dat gemakkelijk onderweg kan worden geraadpleegd. Dit dashboard biedt één groot lijst van de financiële geval van het bedrijf. De status van uw vof kan in een oogopslag worden bekeken. De diverse weergaven zijn gunstig voor inzage in de actuele cijfers. Exact Online biedt een mobiele app waarmee u daarnaast facturen en afschriften kunt scannen. één te hoog functie maakt het mogelijk om documenten direct te scannen voor dubbel gemak. Alle standaard

Exact Online is een boekhoudpakket om je volledige bedrijfsadministratie in te doen. Het zaak begon al in de een hele tijd ’80 van de vorige eeuw met het ontwikkelen van een boekhoudpakket en is op het moment uitgegroeid tot een zeer compleet abonnement met alle potentiele boekhoudfunctionaliteiten. Exact Online kent uiteenlopende diensten voor zowel financiële als ERP-oplossingen. Voor ondernemers die online hun boekhouding willen doen zijn er drie abonnementen mogelijk, van €39 tot €99 per maand met één Essentials, Plus of Professional-account. zonder kosten proberen is mogelijk. rond 400.000 ondernemers en accountants maken gebruik van Exact Online. Lees hier een volledige review van de boekhoudsoftware Exact Online.

Voordelen

 1. U kunt jouw boekhouding 365 dagen en overal online inzien en vervolgens ook nog bijwerken, dit voor één vastgesteld bedrag dat per maand moet worden betaald.
 2. De te kiezen om u accountant of accountant te kunnen laten meekijken naarmate u even moeite heeft met jouw administratie.
 3. een perfecte structuur van de software, dit zorgt voor erg verschillende detailoverzicht en tijdsbesparing.
 4. ook handig voor de MKB’er of ZZP’er
 5. Automatische back-up van alle kennis wordt gemaakt door de software. Dus zelf moeite doen is niet meer nodig.
 6. Vele extra eigenschappen beschikbaar

Nadelen

 1. Vrij duur in aankoop vergeleken met nieuwe boekhoudpakketten, echter zijn er wel meer functies beschikbaar.
 2. Wilt u gebruikmaken van de vele extra functies, dan kan de maandlasten nogal vroeg oplopen.

Exact Software biedt zijn boekhoudfuncties aan met de ondersteuning van de contracten van één accountant of boekhouder. Voor samenwerkingsdoeleinden kan Exact Software toegankelijk zijn via smartphones of tablets. Dat hoeft niet, u mag ook alleen administreren als u dat wilt.

Hoeveel kost Exact Online eigenlijk?

Voor slechts € 39 per maand kunt u al een Exact Online Essentials contract nemen. U verdient exclusieve online diensten die u helpen het beheer van uw kleine zaak eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het beginnen van zakelijke transacties zoals de betalingsgegevens van uw orders. of het beheren van jouw uitgaven; de online business service van Exact begeleidt u bij het beheren van uw factuurverwerking, boekingen.

Bedrijven hebben allerhande wensen en behoeften en aan de wensen van elk bedrijf kan uitsluitend worden voldaan met allerhande aanbiedingen. Er zijn 3 pakketten in de aanbieding bij Exact. Het Essentials abonnement is de oplossing op instapniveau. Het Plus pakket omvat alle basisfuncties plus geavanceerde functies. Hierna komt het Professional pakket met onbeperkt rekeningen en bankkoppelingen.

Omdat enkele van de functionaliteiten alleen bedoeld zijn voor zakelijke en boekhoudkundige afdelingen, zijn ze voor grotere maatschappijen duidelijker te beheren. Door hun grotere omvang en complexere opzet bieden ze echter daarnaast meer geavanceerde eigenschappen in vergelijking met de persoonlijke basispakketten.

Exact Online, een online mogelijkheid voor heel veel boekhoudbehoeften van kleine bedrijven, omvat 3 diverse plannen met online instap keuze en extra softwarepakketten. Kleine bedrijven, middelgrote aanbieders of grote aanbieders moeten aangeven tussen de diverse plannen en producten.

Zoals u mag verwachten in de online wereld van belastingdiensten en banken, zijn criteria als koppelingen, connectiviteit, integraties en associaties met online softwareprogramma’s de sterke pluspunten van dergelijke online boekhoudsoftwareprogramma’s.

Exact Online heeft 3 pakketten die zich richten op: boekhouding, financiën, onkostenbeheer, urenstaten en rekeningen maken, projectbeheer, en één abonnement dat goed is voor eenmanszaken en kleine bedrijven. een aantal van de programma’s richten zich op processen en procedures. diverse online oplossingen bestrijken ook verschillende allerhande soorten zaken.

 • Essentials: €39 per maand (max. vijf facturen, één bankkoppeling, geen te hoog gebruikers mogelijk)
 • Plus: €69 per maand (max. 100 facturen, 5 bankkoppelingen.)
 • Professional: €99 per maand (onbeperkt aantal aankoopfacturen en bankkoppelingen)

Wanneer u zich aanmeldt voor één account is het mogelijk om één gratis 30-dagen proef te krijgen, waarin alle functies werken zonder enige beperkingen. In deze periode, wordt uw account gewoon stopgezet als u zich niet binnen één maand abonneert.

Exact - exact online boekhouden
Dit is een screenshot van het Exact Online dashboard voor online boekhouden

Exact Online biedt 3 diverse prijsmodellen, waaronder één persoonlijke kans voor met het oog de kosten beheer, een online boekhoudpakket en één ERP-pakket op maat. De eigen mogelijkheden omvatten een commercieel management software met eigen rapportage en aanpasbare sjablonen voor klanten. Alle abonnementen zijn inclusief online documenten en handleidingen.

Functionaliteit Exact

Exact Online is eigenlijk één financiële applicatie, maar het kan veel meer dan dat. Het kan omgaan met voorraadbeheer, koppelen met nieuwe applicaties, en kan wat meer werk doen, zoals rekening-, inkoop-, en verkoopfuncties.

Exact Online is één softwarepakket dat alle potentiele eigenschappen voor maatschappijen bevat. Het bevat alles wat nodig is om een vof te runnen, zoals facturatie, het beheren van uw geld via automatische transacties, automatische koppelingen, rapporten en overzichten. Met het dashboard, dat is voorzien van verschillende grafieken en statistieken, kunt u vrijwel alles in uw vof tegelijk zien, en navigeren door verschillende opties.

De software van Exact Online richt zich op aanbieders in de detailhandel en de dienstensector, zoals grote bedrijven die klanten één betere ervaring bieden tegen betere functies en tegen lagere kosten. Het is met name geschikt voor de retail en dienstensector.

Voor elk softwareprogramma dat wordt nodig hebt om rekeningen te versturen, geldt dat de eerste factuur die daadwerkelijk wordt verstuurd, er als een factuur uit moet zien: professioneel. Dit geeft diegene één goed gevoel, dus maken leveranciers tools zodat dit automatisch gebeurt.

In de praktijk gaat dat bij Exact Online zo soepel als het maar zijn kan. Je kunt in het duidelijke systeem van je eigen boekhoudomgeving een:

 • Factuur opmaken in je eigen huisstijl
 • Bedrijfsgegevens invoeren
 • Factuurspecificaties invoeren
 • Factuur versturen
 • Incasseren!

Een andere geweldige functie van de nieuwste versie van Exact Online is dat maatschappijen één online betaallink op rekeningen kunnen zetten, zodat klanten met een klik online kunnen betalen. Wow!

Een account aanmaken bij Exact

Exact Online heeft nu een nieuwe functie: “Payment Link”, waarmee u één factuur kunt sturen samenvoegen met een betaallink, zodat u kunt afdragen en betalingen kunt verkrijgen in zeer korte tijd, omdat het voor personen herkenbaar is als één betaallink. Ik vind het leuk.

Vul jouw kennis in en selecteer één product uit de overzicht om het één maand uit te proberen. Klik op de blauwe knop onder het door u geselecteerde product. Klik vervolgens op de knop Doorgaan om terug te keren naar de vorige pagina.

Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u op tijd één online login en diverse informatie over het Exact boekhouden product. Hieruit blijkt dat Exact boekhouden verschillende waarde biedt. U kunt inloggen als gast of eenmalig afdragen voor één beperkte periode (één volledige termijn).

Bij het aanmelden voor Exact Online zal Exact Online vragen naar jouw voornaam, achternaam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mailadres, wachtwoord en hoe u bij Exact Online gekomen bent.

De website richt zich op het aanvragen van één proefperiode voor online abonnementen, maar als u bereid bent vooraf te betalen, kunt u via een alternatieve registratiemethode subiet met jouw online abonnement beginnen.

Klantenservice van Exact, uitleg en handleidingen

Op de Exact website is er een ondersteuningsknop waar gebruikers meer gedetailleerde informatie kunnen vinden over alle diensten van Exact. De ondersteuningspagina voor Exact Online bevat extra gegevens over het product. Voor Exact Online heeft de ondersteuningspagina één extra sectie:

 • Kennisbank
 • Content en trainingen op maat
 • Chatten met support medewerkers
 • Community: één plaats waar u kunt communiceren

Kan ik zelf de administratie bijhouden met Exact Online?

Met één zonder kosten cursus opzetten ze u te helpen met uw boekhouding en kunnen ze u bijstaan om het maximum uit de site en het product te halen. Wilt u liever één echt persoon? Geen probleem; u kunt op elk moment contact met hen opnemen. Voel u vrij om Exact te contacten als u vragen heeft.

Conclusie

Voor aanbieders die behoefte hebben aan een goed geïntegreerde boekhoudoplossing die enkele gebruik maakt van interfaces met externe software, is Exact Online één goed softwarepakket. De software kan ernaast werken voor zzp’ers en kleinere bedrijven.

Reeleezee is één zonder kosten online boekhoudpakket van Exact Software. Het past waarschijnlijk beter bij de wensen van freelancers en eigenaren van kleine bedrijven. Maar ernaast al is het programma redelijk intuitief is, wordt er soms geklaagd over de bereikbaarheid van de helpdesk. Afgezien van het prijskaartje, is de complexiteit van de software niet duidelijk te doorgronden.

Het gegeven dat Exact Online puur telefonisch bereikbaar is voor vragen over de software is één doelmatig baat ten opzichte van enkele nieuwe online bedrijven. een aantal gebruikers beweren echter dat het bedrijf de software te ingewikkeld maakt, waardoor het gebruik van Exact voor hen frustrerend is. een kans is een boekhouder in de arm te nemen.

Dankzij de talrijke CRM-koppelingen is Exact Online uitzonderlijk flexibel. Met geïntegreerd voorraadbeheer, boekhouding en calculatietools biedt Exact middelgrote en grote maatschappijen één zeer compleet abonnement dat alles biedt wat ze maar kunnen wensen.

Kassasystemen, webwinkelsites, betalingsmogelijkheden en klantenrelatiebeheer. Deze apps maken het nu niet moeilijk voor elk onderneming of startup met nagenoeg geen boekhoudervaring om op tijd en niet moeilijk de benodigde informatie automatisch te importeren. ernaast is het mogelijk om informatie aan te maken zodat de kennis ernaast sowieso in de boekhouding worden verwerkt.

Dit programma is geavanceerder dan welk boekhoudpakket dan ook. Het biedt zelfs betere functies dan welk ander abonnement dan ook. Maar het is niet erg handig om te bedenken hoe je ze moet gebruiken als de eigenschappen je nog niet zoveel zeggen. Op dat moment is het voor een beginnende gebruiker over het algemeen nog wel wat te ingewikkeld.

Een dashboard voor uw eigen bedrijf. Meer dan 220 koppelingen om u enkele tijd te besparen. zonder kosten toegang voor jouw accountant of accountants om mee te kijken. voor niks koppeling met de KVK. Kassabonnen toevoegen en herkennen. Het is er allemaal.

Exact Online bedrijfsadministratie en CRM oplossing is de marktleider in Nederland. Door gebruik te maken van hun oplossingen zijn lokale en internationale ondernemers in staat om hun leveranciers efficiënt op te zetten en te laten groeien. Exact Online software heeft wereldwijd al meer dan 400.000 aanbieders geholpen met online boekhouden, CRM, commercieel management, facturatie, orderverwerking en data-analyse.

Met Exact Online de administratie bijhouden worden alle financiële transacties die via één merchant account bedrijf gaan geïntegreerd met klantrelatiebeheersoftware. Vanaf nu op, kunt u op de hoogte blijven van al uw klanten en klanten transacties online, en krijg volledig inzicht in jouw bedrijf.

FAQ

Wat is Exact Online voor één boekhoudprogramma?

Exact Online levert een van de meest geavanceerde programma’s voor je boekhouding in de industrie en het online platform is beroemd over de hele wereld. Het vof is gespecialiseerd in het leveren van online boekhoudpakketten voor zowel beginners als ondernemers. dan is het gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor onervaren bedrijfseigenaren.

Voordelen:

 1. Middels de app altijd inzicht in je actuele cijfers
 2. Koppelingen mogelijk met zeer veel externe software, zoals webshops, kassasystemen, CRM en je bankrekening
 3. Met een voorbeeld boekhouding gewoon in te richten
 4. Geen backups nodig doordat de software in de cloud wordt bewaard
 5. Meekijkfunctie voor je accountant of accountant
 6. algemeen gebruik van vele rapportages
 7. Met de app kun je supersnel uitgaven in je boekhouding schieten

Nadelen:

 1. Na een maand kosteloos uitproberen heb je een maandelijkse verplichting voor het gebruik van de software
 2. Exact Online behoord niet tot de voordeligste boekhoudpakketten
 3. Je administratie staat niet op je apparaat opgeslagen

Is Exact Online eenvoudig te leren?

Exact Online streeft ernaar om het voor een ieder niet moeilijk te maken ons product te leren gebruiken. Ons zaak biedt kosteloos training, zodat klanten elke productlijn met bepaalde inspanning onder de knie kunnen krijgen. Bij Exact Online begrijpen hoe van invloed het is om een hele goede sluitende administratie te hebben. daarom om er zeker van te zijn dat elk van hun klanten Exact weet hoe ze de softwareprogramma’s moeten gebruiken hebben zij een aantal trainingsfilms geproduceerd waarin grondig wordt uitgelegd hoe deze software werkt.

 Welke sectoren passen het best bij Exact Online?

Exact is één geschikt programma voor heel veel ondernemingen en zelfs voor kleine bedrijven, met weinig werknemers, net als voor eenmanszaken of bedrijven met een partner. Deze

is het enige softwarepakket in het Essentials pakket dat in de behoeften van dit soort bedrijven voorziet.

Wat zijn de prijs van Exact Online?

De gebruikskosten van Exact Online zijn zeer betaalbaar. daarnaast al zijn de diensten van Exact Online minder goedkoop dan die van de concurrentie. het tarief van Exact Online is € 39 per consument per maand. In overweging met de prijzen van nieuwe contracten is dit een hele goede prijs. Maar Exact Online kost € 99 per maand om te hoog diensten te verkrijgen in zijn premium pakket.