Meteen naar de inhoud

Debiteurnet

  1. Snel en eenvoudig factureren
  2. Detailoverzicht in je klantenbestand
  3. Alle geldstromen onder controle

Factureren

Debiteurnet biedt maatschappijen volledige controle over hun facturatieproces. Met de facturatiemodule kunnen gebruikers gemakkelijk conceptfacturen aanmaken, ze als bijlage bij e-mails voegen of ze deel laten uitmaken van goedkeuringsstromen.

Met de factuurstroom van Debiteurnet kunt u zaken aangeven zoals omgekeerde btw, een g-rekening, factoringinformatie, en het opstellen van een betalingsplan.

Factuur maken

Om één andere factuur te maken, selecteert u de debiteur en voegt u de factuurregels toe. Dit kan snel worden gedaan.

Debiteren kan via e-mail. één verzekerde kan één papieren factuur bijvoegen of een link naar de factuur maken, waar hij deze kan goedkeuren of afwijzen.

Goed- en afkeuren

Het is voor de klant doorsnee om op één factuur te reageren. men kan dit doen door de e-mail te beantwoorden, een antwoord op het bonnetje te sturen, of één opmerking over de transactie te maken. Als men niet binnen één dergelijke tijd reageert, wordt de factuur gewoon goedgekeurd.

Als een factuur wordt geweigerd, is het cruciaal te weten waarom. In het geval van fraude of een menselijke fout, kan de zaak linea recta worden opgelost.

Factuur opties

Om ervoor te zorgen dat aan alle eisen wordt voldaan, biedt Debiteurnet verschillende aanpassingsopties. Ze bieden onder andere het toevoegen van een G-rekening en het verleggen van de BTW.

Alle activiteiten met betrekking tot een factuur worden vastgelegd in de factuurstatusweergave. dan kunnen aantekeningen worden bedacht om misverstanden te voorkomen over wat er is besproken.

De meest belangrijke gegevens van jouw klanten zijn beschikbaar op Debiteurnet. Op één display registreert u de contactgegevens van jouw debiteuren en ziet u jouw kassabonnetjes met de huidige betaalstatus.

Om één factuur te kunnen maken, heeft de consument de factuurgegevens nodig. Deze factuurgegevens worden eenmalig gedefinieerd en zijn toegankelijk vanuit het facturatiescherm.

Informatie die in Debiteurnet wordt ingevoerd, wordt op diverse plaatsen gebruikt. Niet enkel voor facturen, maar daarnaast voor aanmaningen en potentiele incasso’s.

Via het debiteurenoverzicht krijgt u één detailoverzicht van alle gekoppelde bonnetjes van deze klant. Klik door naar de details.

Hoe stuur ik een factuur naar deze klant?

U hoeft puur maar in dezelfde scherm te klikken. Er wordt dan één factuur voor u opgesteld. Makkelijker kunt u het uzelf niet maken.

Incasso

Er is niets erger dan geërgerd te raken door klanten die te laat betalen. Met Debiteurnet, zal dit niet langer één accident zijn. Klanten kunnen hun schulden afdragen via deze website en hun rekeningen zullen worden gecontroleerd totdat de schuld is betaald.

Als de vervaldatum van een factuur is verstreken en er geen betaling is geregistreerd, wordt de factuur automatisch toegevoegd aan het actieoverzicht. U ontvangt één e-mail om u eraan te herinneren dat het bonnetje vervallen is.

Debiteurnet biedt één platform waarmee gebruikers aanmaningen kunnen verkrijgen om hun schulden te betalen. Het maakt het ernaast mogelijk om deurwaarders te sturen naar niet-betalers. Dit omvat het gebruik van uw eigen oordeel om te beslissen wie moet worden vervolgd en wie niet.

Herinneren

De meest voorkomende acties die worden ondernomen om één rekening te behandelen die niet wordt betaald, zijn eerste herinnering en de 14-dagen brief. U beslist aan wie u de aanmaning stuurt en wanneer. Het is juridisch verantwoord om u uitsluitend aan de volgorde te houden.

Incasseren

Herinneringen zijn mogelijk niet effectief geweest, zodat u recht heeft op wettelijke rente. Na berekening van uw rente en kosten, begint Debiteurnet gewoon een incassoprocedure.

Je moet klaar staan als er iets misgaat; als als je wilt niets meer werkt en de schuldenaar laat niks van zich horen, moet je klaar staan om een deurwaarder in te schakelen.

Vergelijk alle pakketten van Debiteurnet op prijs